top of page

Інновації в дії: Наша компанія вдосконалює виробництво з новим широкоформатним принтером

Компанія FOXART завжди прагне до досягнення найвищих стандартів якості в усіх аспектах своєї діяльності. Це є однією з наших головних цінностей, яка лежить в основі нашого успіху та репутації в галузі.


Наш підхід базується на використанні сучасних технологій та новітнього обладнання, яке постійно оновлюється та модернізується. Ми розуміємо, що швидкий технологічний прогрес вимагає постійного вдосконалення наших процесів та методів виробництва.


Останнім оновленням нашого обладнання є новітній широкоформатний принтер. Це вражаюче обладнання, яке дозволяє нам здійснювати друк на надзвичайно великих форматах з найвищою якістю. Цей принтер відкриває перед нами безмежні можливості у сферах графіки, фотодруків на натяжних стелях, реклами, виробництва банерів, постерів та багато інших областей.


За допомогою фахівців Media Print Ukraine, на нашому виробництві інстальовано революційний екосольвентний японський принтер останнього покоління - Mimaki SWJ-320EA. Принтер оснащений новими швидкодіючими друкуючими головками, що забезпечують високу роздільну здатність та фотореалістичну якість зображень.





Функціональні можливості та якість друку дають можливість використовувати цей принтер для друку широкоформатної графіки практично будь-якого призначення для вулиці та інтер'єру. Для друку можуть використовуватися найрізноманітніші матеріали з покриттям і без нього - ПВХ-плівки, що самоклеяться, фотопапір, папір для щитової реклами Blue-back, плівки для внутрішнього підсвічування, банерні матеріали, натяжні ПВХ-стелі.


Завдяки цьому широкоформатному принтеру, ми можемо надавати нашим клієнтам найкращу якість та точність друку, що відкриває нові можливості для їхніх проєктів та ідей. Ми завжди працюємо на користь наших клієнтів та вдосконалюємо наше обладнання, щоб забезпечити їм найкращі рішення та найвищу якість виробів.


bottom of page